Evrimin sahtekârlık olduğunu isbât ettim , 48 kromozom 46 olmadı , insan maymun değil
BEN ALLÂHIN KULUYUM
Atılmış şeytandan Allâha sığınırım
Rahmeti Her Şeyi Kapsayan , Çok Rahmet Eden Allâhın adıyla
(Kuran – 1 Fâtiha sûresi , Âyet 1) “Övgü , Evrenlerin türeteni (Rabbi) Allah içindir”.
Selâm (esenlik-sağ etme) yüce Allâhın rasûlu Muhammedin üzerine olsun ve yüce Allâhın rahmeti ve O’nun bereketleri.
Evrimci sahtekârların evrime delil olarak kullandığı ve ona yapılan aşağılamalara sabredemediği için intihâr eden bir Afrika yerlisi. Onun adı Ota Benga.
Ota Benga’nın, Bronx Hayvanat Bahçesi‘nde bir maymunla çekilmiş resmi. Resim New York‘ta bulunan Bronx Hayvanat Bahçesi‘nde İnsanın Eski Ataları adı altında sergilenmiştir. Resmin adresi wikipedia
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ota_Benga#/media/Dosya:Ota_Benga_at_Bronx_Zoo.jpg
Evrimci sahtekârlar , evrim teorisinin doğru olduğunu kabul ettirmek için , bilimsel verileri , değiştirerek , gizleyerek , sahtekârlık yaparak kullanıyorlar. Evrim teorisinin târihi bu sahtekârlıklarla doludur. Evrim teorisini savunanların , sürekli olarak sahtekârlık yapmaları , kendilerinin de bu teoriye inanmadığını , bu teorinin , esâsında , bilim dışı bir aldatma âleti , bir yalan olduğunu kendilerinin de bildiğini gösterir. Çünkü , gerçeği savunanın yalana , iftiraya , aldatmaya ihtiyâcı olmaz. Bu tür aşağılık yöntemler , sâdece yalanı kabul ettirmek isteyen sahtekârların yöntemleridir.
Bu konuda ve aslında , evrimin târihinde de , sürekli olarak , maymundan türemeye dâir iddiâlar , yada bir maymun türü saymaları olmasına rağmen , yalanlarını savunamaz olunca , hakkında yapılan tedkîklerle , isbâtlarla , yalanları ortaya çıkınca da , bir maymun demedik , aslında ortak ata var diyerek , hakkında her hangi bir delil göstermedikleri , her hangi bir fosil delili de olmayan , meçhûl bir yerlere dayandırarak , var olmayan bir ortak atayı , bir hayâli varlığı var sayarak , aldatmayı sürdürmek isterler.
48 kromozomlu maymun türlerinden , her hangi birinin kromozomlarının birleşerek 46 kromozomlu hâle dönerek insan olması iddiâsının yalan olduğunun isbâtı
48 KROMOZOMUN BİRLEŞEREK 46 OLDUĞU İDDİÂSININ YALAN OLDUĞUNU İSBÂT EDEN DELİLLERİN BİRİNCİSİ ; 2 A VE 2 B YALANI
Yakın zamanlardaki , evrimci sahtekârlık örneklerinden birisi de , İnsanların , 48 kromozomu olan maymunlardan , nasıl olup da , 46 kromozomlu insana dönüştüğüyle ilgili yalanlarıdır. 48 kromozomlu maymun türleri olan , ŞEMPANZE , CÜCE ŞEMPANZE (BONOBO) , GORİL ve ORANGUTAN genlerinin , ikinci ve üçüncü gen çiftlerinin birleşerek , insan türünün ikinci kromozom çiftini oluşturdugunu , böylece , 46 kromozomlu olan insan türünün oluştuğunu iddiâ ediyorlar. Hal bu ki ; Bu maymun türlerinin , hiç birisinin , ikinci ve üçüncü kromozomlarının genlerinin toplam miktarları , insan türünün ikinci kromozomunun gen miktârına eşit değildir.
CANLI — 2 (ve 3) NUMARALI KROMOZOMLARIN GEN MİKTÂRI
İNSAN ——————————— 3879 (2.KROMOZOM)
ŞEMPANZE ————————— 2740 (2A ve 2B TOPLAMI)
CÜCE ŞEMPANZE (BONOBO) —– 2519 (2A ve 2B TOPLAMI)
GORİL ———————————- 2360 (2A ve 2B TOPLAMI)
ORANGUTAN ————————- 2290 (2A ve 2B TOPLAMI)
Evrim sahtekârlarının iddiasına göre , birleştiği iddiâ edilen kromozomlar , 24 çift (48 adet) olan kromozomların , 2 ve 3 numaralı kromozom çiftidir. Bu delilde olduğu gibi , evrim sahtekârlarının , birleştiğini ve böylece 46 kromozom oluşmasına sebep olduğunu iddiâ ettikleri kromozomların içeriklerini inceleyerek , bu iddianın yalan olduğunu anlamak kolaydır. Bu maymun türlerinin tüm genom içeriği , bu birinci delilde olduğu gibi , insan genomundan farklı miktardadır , insan genomuyla eşit değildir , insan genomu miktarları her konuda daha fazladır.
Üstelik , bu sahtekârlar , henüz , hangi , 48 kromozomlu maymun türünden türediğimize dâir kararsız oldukları için , tüm 48 kromozomlu maymun türlerini , 2 ve 3 numaralı kromozom çiftinin numarasını değiştirerek , 2 A ve 2 B adı vererek , bilim sahtekârlığı da yaparak , bilimsel ortamlarda kayıt ediyorlar.
48 KROMOZOMUN BİRLEŞEREK 46 OLDUĞU İDDİÂSININ YALAN OLDUĞUNU İSBÂT EDEN DELİLLERİN İKİNCİSİ ; GEN TOPLAMI FARKI
Eger , evrim teorisini savunanların iddiâ ettigi gibi olsaydı , ikinci ve üçüncü kromozom çiftleri birleşerek ; 48 kromozom (24 çift kromozom) , 46 kromozoma (23 çift kromozoma) dönüşerek insan oluşsaydı ve bu sebeple maymun yada ortak ata dedikleri uydurdukları atadan türeyen türler olsaydılar , hepsinin gen miktârı toplamı , insanın tüm kromozomlarının toplam gen miktârıyla eşit miktarda , yada en azından çok yakın sayıda olmalıydı. Hal bu ki , İnsan gen toplamı , maymun türlerinin hiç biriyle eşit miktarda değildir , aksine , insan gen miktarı maymun türlerinin hepsinden yaklaşık olarak iki kat daha fazladır.
İNSAN VE 48 KROMOZOMU BULUNAN BÂZI MAYMUN TÜRLERİ VE TOPLAM GEN MİKTARLARI
CANLI ————— KROMOZOM – GEN TOPLAMLARI
—————————————————————————-
İNSAN —————————– 46 – 71,185
ŞEMPANZE ———————— 48 – 40,986 (pan troglodytes)
CÜCE ŞEMPANZE (BONOBO) – 48 – 37,813 Pan paniscus (pygmy chimpanzee)
GORİL ——————————- 48 – 35,426 (gorilla gorilla (western gorilla))
ORANGUTAN ———————- 48 – 34,346 (pongo abelii (sumatra orangutanı))
Listede belirtilen 71,185 İnsan genomundaki toplam gen miktarıdır. İnsan genomundaki toplam gen miktârı , İnsan genomundaki gen miktarına en yakın gen miktârı olan , 48 kromozomlu , maymun türü olan , Şempanze den , 30.199 gen daha fazladır.
48 KROMOZOMUN BİRLEŞEREK 46 OLDUĞU İDDİÂSININ YALAN OLDUĞUNU İSBÂT EDEN DELİLLERİN ÜÇÜNCÜSÜ ; BAZ MİKTÂRI FARKI : TÜM GENOMUN TOPLAM FARKI
Eger , evrim teorisini savunanların iddiâ ettigi gibi olsaydı , ikinci ve üçüncü kromozom çiftleri birleşerek , 48 kromozom (24 çift kromozom) , 46 kromozoma (23 çift kromozoma) dönüşerek insan oluşsa idi , Maymunların yada maymunlardan birinin , tüm tüm genetik içeriği , yâni genomu , insan genomuyla eşit miktarda yada çok yakın miktarda olmalıydı. Hal bu ki , hiçbir maymun türü ve İnsanın genom içerikleri eşit yada yaklaşık miktarda değildir. Aksine olarak , bahsedilen bu maymun türlerinin genom içerigi ve insan genom içeriği farklı miktardadırlar. İnsan genom içeriği maymunsu türlerin hepsinden fazladır.
Evrimcilerin , evrimleşerek , maymundan yada maymunla ortak atadan geldiklerini iddiâ ettikleri , 48 kromozomlu maymun türleri ve insan genom içeriginin genel listesi
CANLI — KROMOZOM MİKTÂRI – TOPLAM İÇERİK – PROTEİN MİKTÂRI – rRNA – tRNA – Diğer RNA – GEN – Sahte GEN
İNSAN —————————— 46 – 3,272.12 – 119,801 – 64 – 597 – 52,302 – 71,185 – 18,256
ŞEMPANZE ———————— 48 – 3,050.4 —- 80,811 – 16 – 410 – 22,300 – 40,986 — 7,595
CÜCE ŞEMPANZE (BONOBO) – 48 – 3.049,89 — 70,846 – 18 – 446 – 14.355 – 38.313 — 6.736
GORİL —————————— 48 – 3,044.89 — 51,654 – 21 – 417 – 10,637 – 35,426 — 7,153
ORANGUTAN ——————— 48 – 3,065.06 — 49,721 – 14 – 438 – 8,462 — 34,346 — 7,324
Listede belirtilen 3,272.12 ( 3 milyar 272 milyon 120 bin) İnsan genomundaki baz miktarıdır. İnsan genomundaki baz miktarına en yakın baz miktârı olan , 48 kromozomlu , maymun türü olan , Şempanzenin baz miktârı ise 3,050.4 (3 milyar 50 milyon 400 bin) adeddir. İnsanın baz miktârı , Şempanzenin baz miktarından , 221.720.000 (221 milyon 720 bin) baz daha fazladır.
DURUM ANLAŞILDI , KESİNLİKLE , EVRİM TEORİSİ BÜYÜK BİR SAHTEKÂRLIKTIR
Tüm bu içeriktende anlaşılacağı üzere , Evrimci şebek özentilerinin yaptığı şey bilim değildir. Komiklik olsaydı , gülünürdü , fakat , komik değil. Çünkü , onlar , bu sahtekârlıkları , kullanarak , yüz yıldan daha uzun bir süredir , tüm dünyâ halklarını , hayvandan türemiş hayvanlar olduklarına iknâ ederek , sömürüyorlar. Sömüre bilmek için de dünyâ savaşlarına varana kadar , ülkeleri , birini diğerine ve ülkelerin ittifaklarının , birini diğerine vurdurarak , tüm dünyalılara zulm ediyorlar. Savaşta ve barışta , süren zulümleri sürdürenlerin çoğu , bu sapık ideoloji ve benzerleri ile aldatılarak , toplu katliamcı sapıklar olarak , hayvan sürüleri gibi güdüyor ve güdülüyorlar. İnsanlığın kâtili olan bu ve benzeri bâtıl inanışlardan kurtulmak insanlığın kurtuluşu için gereklidir.
Evrim geçirmiş olan maymun türlerinden bir tür hayvansanız , Tanrı korkusu taşımazsınız. Çünkü tesadüfen var olup , tesadüfen yaşayan , değersiz toz ve toprak yığını olduğunuza inanırsanız , fırsat bulduğunuzda , çıkarınız için , her tür kötülüğü yapmamanız için sebebiniz de yoktur. Parayla olunca , her tür aşağılık işi de yaparsınız , dünyanın kâtili terörist ülkeler gibi.
Dünyâyı sömüren , bu sapık evrim sömürgecilerinin , her şeyi yönetir hâlde olduğunu unutmayın. Bunca , imkânlara rağmen , her bilimsel ortamı yöneten , İnsan kanıyla beslenen bu vampirlerin , bâzı bilimsel gerçekleri dikkat edilmeyecek tarzda kamufle ettiğinden de emin ola bilirsiniz. Meselâ , nedense , Bu kadar çok konu edilen , Canlıların gen toplamları listesini bulamazsınız. Ben bulamadım. Çünkü , eğer varsa , gizli bir yerde , kıyıda , köşede durur ki , insanlar , öğrenerek , burada yaptığım gibi , maymun insan genom karşılaştırması yapmayı düşünemesinler. Böylece , ne sunulursa o kadar anlayan , o kadarına râzı , enâyiler topluluğu olmakta devâm edersiniz. Uyanın , İnsan olun , Bilimle ilgilenin , Bilin ve yanlışları , bilerek eleştirin. Böylece , evrimi kullanan , İngiliz ırkının sömürü düzenine karşı direniş başlasın. Ve dahası , tüm sömürü düzenlerine ve gruplarına karşı , ilimle baş kaldırın. Evet , benim yaptığım bu açıklama bir baş kaldırıdır. Şimdi , ben , burada bu konuyu açıklayarak , tüm bâtıl düzenlere ve sömürüye , BAŞ KALDIRIYORUM.
İşte bu baş kaldırdığımın listesi , canlıların kromozom miktarları ve kromozomlarındaki gen toplamlarının listesiyle baş kaldırıyorum. Benim bilimle ilgilenerek yaptığım , baş kaldırışımın , size örnek olmasını ve araştırma ve eser ortaya koymaya uğraşmanızı umarım. Bilimi , insan kanıyla beslenen sömürgecilere bırakma. Bilimi , isbat edileni , bilimsel olanı tercih ederek , SEN DE , HAYDİ ! BAŞ KALDIR.
48 KROMOZOMUN BİRLEŞEREK 46 OLDUĞU İDDİÂSININ YALAN OLDUĞUNU İSBÂT EDEN DELİLLERİN DÖRDÜNCÜSÜ ; İNSAN VE MAYMUN TÜRLERİNİN GEN VE TÜM GENOM MİKTÂRLARININ BÜYÜK MİKTARDA FARKLI OLMASI DA EVRİM TEORİSİNİN SAHTEKÂRLIK OLDUĞUNA DELİLDİR
Maymun türlerinin , genom içeriğinin , en az ve en çok olanlarının , İnsan genomu ile aralarındaki sayısal fark , insanın , maymun türlerinden çok daha farklı bir tür olduğunu isbât eder.
CANLI — KROMOZOM MİKTÂRI – TOPLAM İÇERİK – PROTEİN MİKTÂRI – rRNA – tRNA – Diğer RNA – GEN – Sahte GEN
İNSAN —————————— 46 – 3,272.12 – 119,801 – 64 – 597 – 52,302 – 71,185 – 18,256
ŞEMPANZE ———————— 48 – 3,050.4 —- 80,811 – 16 – 410 – 22,300 – 40,986 — 7,595
CÜCE ŞEMPANZE (BONOBO) – 48 – 3.049,89 — 70,846 – 18 – 446 – 14.355 – 38.313 — 6.736
GORİL —————————— 48 – 3,044.89 — 51,654 – 21 – 417 – 10,637 – 35,426 — 7,153
ORANGUTAN ——————— 48 – 3,065.06 — 49,721 – 14 – 438 – 8,462 — 34,346 — 7,324
Mevcut listemdeki , en çok geni olan , gen miktârı , insana en yakın olan maymun türü olan Şempanzenin toplam gen miktârı 40 bin 986 dır. Mevcut listede olan , en az gen miktârı olan maymun türü olan Orangutanın toplam gen miktârı 34 bin 346 dır. Aralarında olan , gen miktârı farkı 6 bin 640 gendir. (40,986 – 34,346 = 6,640)
Bu hesaba göre , elimdeki mevcut listedeki maymun türlerinin , en az geni olan Orangutan ile , mevcut listede , en çok geni olan maymun türü olan Şempanzenin arasındaki gen miktârı farkı , 6 bin 640 gendir. Bu listedeki tüm maymun türleri , 6 bin 641 gen miktârı sayısının aralığında bulunuyorlar. Kısaca , en çok geni olan ve en az geni olan maymun türleri ara sayısı olan , 6 bin 641 gen , maymunlar arası akrâbalık ihtimâlini gösteren sayıdır. Bu sayısal aralıkta geni olan canlılar akrâbadır anlamına gelmez. Bu durum sâdece ihtimâl olduğunu gösterir. Başka özellikleri de aynı olan bâzı canlılar , bu sayıda gene sâhipseler , bir ihtimâl , maymun türü sayılması mümkün türlermidir düşüncesi , araştırmaya , düşünmeye konu ola bilir.
Meselâ , bu listedeki maymun türlerine , gen miktarınca en yakın olan , en çok ve en az sayılarının aralığında gen miktârı olan başka canlılar vardır ve bunlar , benzer yapıda olmadıkları için , maymun türü olmadıkları açık olan türlerdir. Listede buna dâir örnekler var.
İNSANLARIN , BAZI MAYMUNLARIN VE BAŞKA BÂZI CANLILARIN KROMOZOM VE GEN MİKTARLARI
CANLI —— KROMOZOM MİKTÂRI — GEN MİKTÂRI
————————————————————————–
İNSAN ——————————– 46 — 71,185
HURMA ——————————- 36 — 41,660 ((Date palm (Phoenix dactylifera L.))
ŞEMPANZE ————————– 48 —- 40,986 (pan troglodytes)
MAYMUN (Al yanaklı maymun) – 42 — 40,181 Macaca mulatta (rhesus monkey)
SIÇAN ———————————- 42 — 39,525 (rattus norvegicus)
KURT ———————————- 78 — 39,198 ((Canis lupus (Gray wolf))
CÜCE ŞEMPANZE (BONOBO) —- 48 — 37,813 Pan paniscus (pygmy chimpanzee)
KÖPEK ——————————— 78 — 36,941 ((Canis lupus (Dog))
GORİL ———————————- 48 — 35,426 (gorilla gorilla (western gorilla))
SIĞIR ———————————– 60 — 35,158 (Bos taurus)
ORANGUTAN ————————- 48 — 34,346 (pongo abelii (sumatra orangutanı))
ŞEBEK ———————————- 52 — 33,914 (Namascus leucigenys (Northern-cheked gibbon))
DEVE ———————————– 74 — 33,358 ((Camelus ferus (Wild bactrian camel)
TAVŞAN ——————————- 44 — 30,620 (Oryctolagus cuniculus / rabbit)
GEYİK ———————————- 46 — 26,044 (Muntiacus reevesi / Reevesi muntjac)
ARI —————————— 16 ve 32 — 12,374 (Apis mellifera)
Bu sayısal sınır belirleme , muhtemel akrâbalık sayısını belirleyerek , insanın , maymun ile akrâbalık ihtimâli olmadığını kanıtlar.
Bu listede olmayan ve bu tesbît edilen sayıyı değiştire bilecek başka bir tesbîtim olduğunda onu da bu listeye ve hesâba katmayı isterim. Fakat , aslında buna çok gerek yok. Çünkü , evrim teorisi savunanların , insanın en yakın akrâbası olduğunu iddiâ ettikleri maymun türleri bu listededir. Buna kendileri de karar veremedikleri için , insana en yakın ve insanın kendisinden türediğini , yada ortak atasından türediğini iddiâ ettikleri maymun türü , kimine göre , şempanze (pan troglodytes) , kimine göre Cüce Şempanze (Bonobo) Pan paniscus (pygmy chimpanzee) dir veyâ bunlardan başka biridir. Öyleyse , bu listedeki türler bu tesbîti yapmaya yeterlidirler.
Listedeki , en çok gene sâhip olan maymun türünün gen miktarına , listedeki türler arası en büyük aralığı belirten sayı olan 6 bin 641 eklersek , bu listede olmayan fakat , bu listedeki maymunlarla , akrâbalık ihtimâli olması konu edile bilecek , başka canlıların , gen miktârı sayısının , sayısal üst sınırı bulmuş oluruz.
Listedeki , en çok gen miktârı sayısı olan , şempanzenin (pan troglodytes) , gen miktârı sayısı olan , 40 bin 986 sayısına , listedeki maymun türleri arasındaki en büyük fark sayısı olan 6 bin 641 i ekleyelim. Elde ettiğimiz sayı 47.627 sayısıdır. Daha önce de dediğim gibi , bu sayılara yakınlık , aslâ maymunla akrâbalık isbât etmez. Fakat akrâbalık ihtimâlini düşünene , bir ihtimal var dedirte bilir. Fakat bu tesbît , bu gen sayılarına yakın sayıda geni olmayan canlıların , maymun türü olarak düşünülemeyeceğini isbat eder. Elde ettiğimiz sayıya gelince , bu sayı , maymunla akrâbâlık ihtimâli üst sayısı sayıla bilecek bir sayıdır. 47.627 üst sayıdır. Yâni , gen miktarınca , tüm maymunlardan 6 bin 641 sayı üstte olan olan ve eğer varsa , bilinmeyen bir akrâbalarının , olması mümkün gen miktârı sayısal aralığıdır.
Bir de alt sayı tesbît edelim. Listemdeki , en az geni olan maymun türü olan , Şebek (Namascus leucigenys (Northern-cheked gibbon)) , gen miktârı olan 33 bin 914 den , 6 bin 641 çıkararak , daha az miktarda geni olan ve maymun türleriyle akrâbalık ihtimali ola bilir diye düşünüle bilecek , en az gen sınırını tesbit etmiş oluruz. Sonuçta elde ettiğimiz sayı 27.273 sayısı olur.
Öyleyse , maymun türleri ile akrâlık ihtimâli ola bilir mi düşüncesine konu edilmesi muhtemel sayısal aralık , tesbît edilen bu iki gen miktârı sayısı aralığındadır. Bunlardan daha düşük yada daha büyük sayılarda gen miktârı olan canlılarda , maymunla akrâbalık aranması mantıksız olur. Ancak , bu sayıları değiştire bilecek , bu listedeki maymun türlerinin gen miktarından daha çok veyâ daha az geni olan maymunlar bulunuyorsa , bunların gen sayısı miktarları bu listeyi etkileyecektir. Bu etkinin , bu tesbîti değiştirmeyeceği ise çok bellidir. Çünkü , insan ve en çok geni olan maymun türü arasında 30.199 fark vardır.
Elde ettiğimiz en üst ihtimal sayısı olan 47.627 ile , en alt ihtimal sayısı olan 27.273 arasındaki canlılardan , maymun türlerine çok benzeyen biri bulunursa , bu türün , maymun türleriyle akrâbâ olan bir tür olup olmadığı araştırıla bilir , düşünüle bilir. Fakat , bu uzak ihtimal belirten sayı aralığından çok uzakta olan , İnsan için bunu düşünmek mantıksızlık olur. İnsan türü , bu ihtimâl aralığından çok uzak , çok daha fazla gen miktarına sâhip bir türdür.
Bu durumda , listeden bile bileceğimiz gibi , bu sayısal aralıkta gen miktârı bulunan canlıların , meselâ hurmanın veyâ sığırın veyâ devenin veyâ tavşanın , maymunla akrâba olması ihtimâlini düşünmek , insan türünün , maymun türleriyle akrâba olduğunu düşünmekten daha kolay ve daha mantıklı olurdu. Yâni , çeşitli canlıların gen miktârı bilgisi , İnsan denen canlı türünün , maymun türlerinden her hangi bir tür ile akrâba olmadığına delildir.
Bu tesbit ve daha pek çok başka tesbit de isbât eder ki , aslında , evrim teorisini savunanlar bilim yapmıyorlar. Akıl dışı bir zorlama ile insanları örgütleyerek kötülüğü yaymak istiyorlar.
Evrim teorisinin mantığı şuna benziyor ; Dört tekerlekli arabaların târihini araştıran bir araştırmacı , mersedesin şavrolleden evrimleşerek oluştuğunu iddiâ eder ve bunu mantıklı sayan pek çok kişi de , bu görüşün doğruluğunu iddiâ edenlere katılır. Ardından , daha hassas incelemelerle , dört tekerlekli at arabaları olduğunu bulurlar. Böylece kendi görüşlerine delil bulmuş sayarak , arabaların evrimi teorisini , dört tekerlekli at arabalarına dayandıran bir söylem geliştirirler. Böylece bu teoriyi , arabaları yapan , at arabalarını yapan bir üst aklın varlığını inkâr için kullanırlar. Evrim teorisini de kullanarak Tanrının varlığını inkâr edenlerin örneği bu gibidir. Hal bu ki , dört tekerlekli arabaların ve dört tekerlekli at arabalarının varlığı , aslında , evrim geçirerek , kendiliğinden olduğuna değil , akıl , irâde , bilgi , kuvvet ve beceri sâhibi , mâlî imkanlara sâhip olup bunları yapan veyâ yaptıran birilerinin varlığına delildirler. Bunun gibi , biri diğerine benzeyen canlıların varlığı da , onları yaratanın , Tanrının var olduğuna delildirler.
UTANMAZ , SAHTEKÂR EVRİMCİLER
Tüm genom içeriği farklarına rağmen , evrim teorisini savunan sahtekârlar , genellikle , bilimsel tesbît olduğunu iddiâ ederek , insan ve maymunun , yada başka maymun türlerinin , genlerinin , yüzde 97 veyâ daha büyük oranda , meselâ yüzde 98,5 oranında , aynı oldugunu iddiâ ediyorlar. Bu evrimci sahtekarlara karşı cevâbım ;
== Dikkat edin !
== Bilim adamı görüntülü olan ,
== Evrimci sahtekârlara aldanmayın.
== Ey sahtekâr evrimciler !
== Diyorsunuz ki , İnsanın ve maymunun genleri yüzde 98,5 oranında aynıdır.
— Hal bu ki ;
— İnsanın gen toplamı , 71,185 (yetmiş bir bin yüz seksen beş)
— Maymunun gen toplamı , 40,181 (kırk bin yüz seksen bir)
— İnsanın gen miktârı maymunun gen miktarının yaklaşık olarak iki katıdır.
— Bu durumda nasıl oluyor da , insanın ve maymunun gen miktârları yüzde 98,5 aynıdır diyorsunuz.
— İnsanın genlerinin yüzde 98,5 miktârı 70.117 eder. Hal bu ki Maymunun gen miktarının toplamı bu sayıya ulaşmaz. Böyle bir şey yok fakat , var sayımsal olarak , eğer , Maymunun tüm gen miktârı , 40,181 genin hepsi , insan genlerinin aynısı olmuş olsaydı , insan ve maymun gen benzerliğinin , yüzde 56 aynı olduğu iddiâ edile bilirdi. Çünkü maymundaki gen miktarının tümünün insan gen miktarına oranı yüzde 56 kadardır. Gerçekte, bilimsel olarak isbât edilmiş bir benzerlik yoktur. Sâdece teori ve aldatma var. Bilim , mel’ûnların oyuncağı olmuş durumdadır.
— Size değer vererek , sözünüzü dinleyen , bir dünyâ dolusu insana karşı , nasıl oluyorda , UTANMADAN YALAN SÖYLÜYORSUNUZ.
Îtirâzı olan evrimci Maymun özentisi kim varsa , Hepinize bir dâvettir bu ; biliyorsanız , yanlış söylüyorsam , yanlış söylediğimi isbât edin. Haydi cevap verin , bunlar gerçekler değilse bilelim. Cevap vermeyecekseniz , cevap veremeyecekseniz , cevâbınız yoksa , Haydi yanlıştan dönün ve SİZDE EVRİMİ RED EDİN , MÜSLÜMAN OLUN VE BU ZULÜM DÜZENİNE BAŞ KALDIRIN.
Âyet = “…ve (Gerçeğe) İletme’ye uyan Sağ Olsun” (Kuran – 20 Tâhâ sûresi , Âyet 47)
Âyet = “Övgü , Evrenlerin türeteni (Rabbi) Allah içindir” (Kuran – 1 Fatiha sûresi , Âyet 1)
Yazar = Ali kenan Aydın
Konunun ilk oluşturulma tarihi = 19 Mayıs / 2020 / Salı